BENVINGUTS

Amb aquest blog volem donar a conèixer la zona de bloc que hi ha al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Com a tots els parcs naturals, aquest s´enmarca dins d´un Pla Especial d´Ordenació per preservar el mediambient i per aquest motiu volem insistir en que tothom que vingui a disfrutar dels seus racons i de les seves roques ho faci amb el màxim respecte per l´entorn que l´envolta, per educació i per evitar futures prohibicions. Depèn de tots nosaltres que es pugui continuar disfrutant d´aquest racó.

Fent memòria, ja fa uns anys que vam començar amb la tasca de netejar i escalar blocs, començant per una travessia de romos: Termita. Era un estiu calorós i tot i això vam estar jugant amb els seus romos entre mosquits i calor. Ens vam adonar del potencial de la zona i mica en mica anàvem fent feina. N´hi havien per tot arreu! Avui hi han molts que no es repeteixen i que tornen a estar una mica bruts i abandonats. Esperem que aquest blog ajudi a portar nous escaladors que facin que tota aquesta feina no es perdi.

Les nostres mans no van ser les primeres en escalar en aquesta zona, doncs ja als anys 80 alguns escaladors maresmencs es van interessar per aquestes roques de granet, equipant amb algun burí alguna de les roques mes grosses que hi han aprop del camí.

Per acabar, donar les gràcies a tothom que ha fet possible que avui es pugui disfrutar de l´escalada en aquesta zona. Són molts els que hi han treballat i els que han posat el seu granet de sorra i il.lusió fent possible que avui disfrutem de la zona. Que la disfruteu.

5 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

Moltes felicitats.

Esperem que la zona tiri endavant, i que tot rutlli de meravella, ja veig que els planells al final faran el seu servei, moltes gracies.

I una altre vegada felicitats

jordiAT ha dit...

a veure si entre tots respectem aquest PARADÍS!!!
Gràcies i Salut

Pitus ha dit...

Bona feina Tito Kueka.

Dany, Maki, Nacho y Tato. ha dit...

hey molt bones las rese no he tornat desde l`accident aveure si fem una quedada fanatica per la zona ara que torno a escalar una mica a nora guena per la beer bloc mestre sort i bones festes si no ens hem conegut encara xao i sort.


nacho

Blocantarraco ha dit...

Ei felicitats per la web, a veure si ens passem per coneixer la zona.
Maikel